Presentació del nou lloc web

La comunitat parroquial de Sant Ignasi de Lleida estrena nou web. El Xavi Garcia s’hi ha dedicat de valent i ha volgut que la nova plataforma fos més moderna, tècnicament complerta i a l’alçada de les noves tendències comunicatives per Internet.

Al desembre del 2012 es va posar en funcionament l’antic web de la nostra parròquia. Aleshores va caldre un any d'intensa feina per tenir-la totalment enllestida. Tot i ser un web que complia tots els estàndards d'usabilitat i accessibilitat, les noves necessitats han fet que actualment sigui insuficient i l’aparença ha anat quedant desfasada i poc útil.

Han sigut 9 anys i més de 600 notícies penjades on la parròquia s'ha obert, no només a la ciutadania, sinó molt més enllà de les seves parets. Hem de saber que rebem visites d'Andorra, Itàlia, Alemanya o fins tot dels Estats Units.

Amb el web que inaugurem avui, comencem una nova etapa. Es tracta d’un web molt modern, amb un nou disseny, adaptatiu, accessible des dels dispositius mòbils i amb diferents perfils d'usuari perquè sigui molt més fàcil i ràpid afegir i modificar i eliminar la informació que s'hi va penjant. Superem un web que només permetia l’accés per part de l'equip de comunicació. Amb la nova versió tots els grups hi tindran accés i seran responsables de la informació que hi faran aparèixer.

Per això, cal fer èmfasi sobre aquest canvi de plantejament. Es necessari que sigui tota la parròquia la qui s'apoderi del web i tots els grups tinguin la possibilitat i la necessitat de compartir el seu treball, les seves reflexions, la seva espiritualitat, la seva fe i el compromís envers del Regne.

Us convidem a pensar com hi podreu ser presents i quines aportacions hi voldreu exposar, com un regal cap a la resta de la comunitat i cap al món sencer.

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal