És per a tu!

Comencem el curs amb una crida. Una crida que no és per sumar-se a cap campanya concreta. Una crida que és general i personal a la vegada. Una crida que es vol presentar de forma senzilla i amable.  “És per a tu!” és la història d’una crida, la que imagina sant Ignasi de Loiola que fa Jesús a totes les persones, tant les que són de missa com les que no.  Una crida a anar amb ell, a viure com ell i sumar-se al seu projecte de fer d’aquest món un cel, el Regne de Déu.

I hom pot portar a la imaginació com davant d’aquesta crida, al llarg de la història, tantes persones han anat donat resposta, donant part o tot del seu temps, del que tenen...

I avui aquesta crida és per a cadascú de nosaltres.  És una invitació perquè si volem podem respondre i llençar-nos a l’aventura de començar un camí que no sabem per on ens portarà.  Un camí amb altres. Un camí que vol endinsar-se en el coneixement afectiu de Jesús i participar amb ell de la utopia del Regne.  Avui, de forma personal i també comunitària, si afinem bé l’orella, podem sentir una crida i depèn només de nosaltres el donar-li resposta.  

 

Roger Torres

Rector

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal