esplai

Creiem en un món millor. Dia Universal dels Drets dels Infants

El 20 de novembre totes les persones que d’alguna manera estem vinculades amb el món dels infants tenim molt a dir i, sobretot, a reivindicar i donar veu als més petits. El 20 de novembre és el Dia Universal dels Drets dels Infants i des de l’Esplai i el Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans hem sortit al carrer per fer-nos veure i sentir.

A l’estiu, cap infant ni jove sense colònies!

Any rere any, als volts de l’inici de la primavera, ens fem sentir, anunciant tota la informació relacionada amb les activitats d’estiu que preparem des de l’Esplai. I és que les vacances d’estiu també són un temps per divertir-se, trobar-se amb amics i amigues i seguir educant en el lleure a tants infants i joves que busquen un espai diferent a la rutina. Envoltades de natura i tot formant una petita comunitat, les colònies i els campaments ens acosten per uns dies a aquest lloc bo, que sovint anomenem Regne de Déu.

Colònies d'hivern

El passat 2 de gener, enmig de les festes nadalenques, un grup de nenes i nens de l’Esplai acompanyats dels seus monitors vam posar rumb cap a Andorra. Anàvem a viure les primeres colònies d’hivern de l’esplai: una activitat nova d’aquest any, pensada per viure des de l’esplai, també aquesta època tan assenyalada.

Portem el pessebre a Prades!

El diumenge 2 de desembre, les monitores, monitors, infants de l'esplai i de catequesi, amb les respectives famílies vam anar a portar el pessebre a Prades. A les 10 del matí, ens trobàvem plegats a la plaça Major per començar el camí fins a l'ermita de l'Abellera, on vam poder gaudir d'un paissatge espectacular i un entorn inimaginable.

Després d'una celebració al costat d'aquestes vistes, en què donàvem el tret de sortida a l'Advent, vam seguir el nostre camí fins a la Roca Foradada. Un cop allà vam dinar les més de 100 persones que vam participar a l'activitat.

Trobada de monitors/es del MCECC Lleida

El passat cap de setmana 6 i 7 d'octubre, uns quants monitors de l'esplai vam anar a la trobada de monitors del Territori Lleida del MCECC. Aquest any va ser molt especial, ja que estrenàvem nou vestuari! Uns quants mesos abans vam escollir un disseny entre tots els monitors del moviment, i vam estampar samarretes i dessuadores amb el lema: "som de l'oest" sobre fons bordeus. Va ser bonic veure'ns a tots vestits d'aquest color tan potent, sentint-nos part del mateix moviment i orgullosos de la nostra terra.

Pàgines

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal