40 anys tenim ja!

Tots recordarem com el curs passat celebràrem amb molta il·lusió el 40è aniversari de la Parròquia. Aquest curs, però, tornem a estar d'aniversari, doncs un any després es fundà l'Esplai! #40AnysTenimJa és el lema que ens acompanya durant aquest aniversari tan especial i que vol aplegar tota la gent que d'una manera o altra ha estat vinculada amb l'Esplai, els seus grups i les seves activitats.

Al llarg del curs s'han preparat diferents activitats per fer una celebració el més participativa i comunitària, amb moments per tothom. El passat 21 d'octubre, a la Casa de Colònies El Xop, va tenir lloc la festa d'inici de curs i el llançament del 40è aniversari amb la participació d'infants, joves i famílies de l'Esplai. Va ser una jornada lúdica i molt familiar, on hi va haver activitats, dinar de germanor i finalment, una gran Xocolatada!

Dins dels actes de celebració de l'aniversari hi ha la Festa amb Esplais de Lleida, el 10 de març, la Gran Festa 40 anys, el 5 i 6 de maig a La Manreana (Juneda) i la Trobada de monitors/es i ex-monitors/es fent un Cim el 16 de juny. Trobareu més informació sobre l'aniversari, juntament amb fotografies de la Xocolatada, al web de l'Esplai: www.esplaistignasi.org

Grup: 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal