Arrels: 25 anys fent pujar la temperatura de la solidaritat

Què aquest sigui l’últim aniversari que celebrem, dèiem ara fa cinc anys... i és que la raó de ser d’Arrels Sant Ignasi és deixar de ser.  Deixar de ser perquè somniem i treballem perquè ningú li manqui el caliu d’una llar, d’una vida digna.   Però malgrat el resultat adversos cap a la nostra missió, malgrat que cada cop ens allunyem  més del que volem assolir, per contra, com diu en Josep M. Rambla “la temperatura de la solidaritat, de la sensibilitat social ha crescut.”

En Rambla diu: “vivim en una societat en què les coses sembla que existeixen només si es poden “verificar” o “comptar”. Això sovint ens desanima perquè els resultats “verificables” de moltes coses que fem en el camp social no són “verificables” i sembla que no fem res, amb cap mena de resultats... És a dir, encara que el món va cap per avall en la justícia social, en la relació amb els refugiats, en el respecte als drets humans..., són moltes les persones i grups que arreu del món es mouen amb un gran esperit i una dedicació generosa i gratuïta per canviar les coses vers un món diferent i nou... I l’esperança no és tant la seguretat dels resultats, sinó la fe en el sentit del que fem!” 

El nostre compromís amb les persones i amb la justícia social està arrelat en la ferma convicció que un demà millor per tots i totes és possible.  És des d’aquesta esperança que el treball present no és un treball alternatiu, sinó que il·lumina l’ara i fa creïble la nostra quimera.  Aquesta persistència s’encomana, i  fa que la solidaritat es contagiï i creixi. I això és el que volem agrair i celebrar amb tots vosaltres. Gràcies, perquè entre tots i totes hem ajudat a fer pujar la temperatura de la solidaritat.

Grup: 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal