Consell Pastoral Extraordinari

El dilluns 4 de febrer, a les 19:00h, amb motiu de la visita pastoral del Sr. Bisbe es va celebrar, amb la seva presència, un consell parroquial extraordinari.

En primer lloc fem pregària per la família Salinas amb motiu del naixement del seu nét Lluc i per l’ordenació del seu fill Luís. Preguem també pel Mateo que  marxarà a Tailàndia per finalitzar els seus estudis. Bé, doncs tenint presents aquestes realitats, resem el Pare Nostre.

A continuació, el representant de cada grup es presenta i fa un breu resum de les activitats que duen a terme i quan les realitzen. Com a novetat, comptem amb l’Edu Tomàs en representació de Magis  i la Cèlia Sentís  representant el Col·legi Claver. També, després de l’absència del Moisés, en representació del col·legi Maristes-Montserrat s’incorpora la Sra. Anna Krutter. El Sr. Bisbe intercanvia comentaris amb el representant de cada grup per tal de fer-se una visió general i conjunta de la nostra activitat parroquial en la qual aprofundirà més quan, al llarg d’aquesta setmana del 4 de febrer, faci les visites individualitzades a cada grup.

Aprofitant l’avinentesa de comptar amb la presència del Sr. Bisbe, el responsable de l’economia  parroquial, Sr. Urbiola, es presenta i s’aprova per unanimitat el resum econòmic de l’any 2018 (vegeu l'article-resum en aquest TRUC). Felicitem al responsable econòmic per la tasca tan clara i ben fet que realitza.

Per acabar el consell el Roger, rector de la parròquia, comenta les necessitats parroquials existents en cada una de les línies de treball que tenim, les quals es divideixen en 5 eixos: Acolliment, Celebracions de l’eucaristia i de la pregària, comissió d’estudi de l’estat de l’edifici de la parròquia, repensar els criteris en l’actuació social i finalment crear el consell econòmic de la parròquia.

En síntesi, en aquest consell hem assolit els objectius plantejats en un inici que eren: resar amb la parròquia, exposar l’activitat parroquial i les necessitats existents d’acord amb els eixos esmentats.

Acabem el consellamb la pregària de comiat “Comunitat i al Cor”.

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal