Consell Pastoral Parroquial del gener

Demanem a Déu que la seva llum ens il·lumini per dur a terme la nostra tasca i les activitats que es realitzen a la nostra comunitat i preguem per tots els malalts i aquells que han estat intervinguts; iniciem així el Consell Parroquial d’aquest mes de gener.

Un consell on hem tractat la qüestió de la protecció de dades en el tema de l’enviament de correus electrònics, en la qual s’estableix la necessitat de prestar per part del destinatari del correu un doble consentiment a fi de tenir-lo correctament a la base de dades, per la qual cosa, el responsable de cada grup comunicarà als seus membres aquest tema i els facilitarà l’imprès per signar el doble consentiment a fi i efecte que puguin formar part de la base de dades de la comunitat i rebre correctament tots els e-mails.

Un consell on també hem valorat les activitats fetes durant el període d’Advent i Nadal. Així doncs, per part de l’esplai s'ha introduït la novetat de fer 3 dies de Colònies d’hivern, en lloc del casal de Nadal. Segons el seu representant, ha estat una experiència molt positiva i satisfactòria.

D’altra banda es destaca la gran afluència d’assistents a la Missa del Gall i l’èxit de participació a la Missa del Pollet, el 24 de desembre, destinada als infants més petits de la nostra comunitat, atès que la missa del gall és massa tard per a ells.

El rector informa que el Sr. Bisbe realitzarà una visita pastoral la setmana del 4 de febrer i, demana que entre tots, intentem programar les diferents trobades i activitats amb membres de la comunitat per tal que el Sr. Bisbe pugui visitar tots els grups i Arrels.

Finalitzem el Consell amb un recordatori de les activitats previstes per al diumenge 20 de febrer, amb motiu del 41 aniversari de la parròquia. Acabem amb la pregària de comiat “Comunitat i al Cor”.

 

Consell Pastoral Parroquial

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal