Convivències de Mag+s Lleida

Aquest cap de setmana, un grup de Mag+s Lleida hem tingut l’oportunitat de caminar, compartir, pregar i celebrar tots plegats!

Ens hem endinsat en una etapa del camí Ignasià, de Montserrat a Manresa, on durant vint-i-cinc quilòmetres, hem aprofundit en la vida de Sant Ignasi de Loiola i en la nostra parròquia.

El sol ens va acompanyar durant tot el cap de setmana, la qual cosa va fer que el viatge es fes una mica pesat, però la companyia de la gent que ens envoltava, ho va fer més portador.

Durant el camí, vam aprofundir en el motiu que ens havia portat fins allà i vam crear nous vincles entre persones desconegudes. Ens vam conèixer una mica i és per això que també s’agraeix aquest petit viatge.

La Cova de Manresa cada vegada era més a prop i amb menys de 6 hores la vam tenir als nostres peus. En arribar, el que ens quedava de l'esplèndid dissabte, ho vam aprofitar per visitar la cova i per passar-nos una bona i necessària dutxa.

El diumenge vam parlar sobre les injustícies al món i la Maria del Carmen de la Fuente, directora de Migrastudium, ens va convidar a veure la realitat des d'una mirada més individual i personal. També, ens va ajudar a compartir tots plegats com ens sentíem front a aquestes injustícies.

Vam tenir una estada molt còmoda a la Cova de Sant Ignasi i unes estones molt agradables. En general, va ser una excursió molt productiva i per repetir en un futur proper!

Elena Montañés Ruiz

1r de Confirmació i 4t TQE Jesuïtes Lleida - Col·legi Claver

 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal