El Xup Xup solidari

Un any més, el 23 de novembre, les Colles gastronòmiques de Lleida es van unir per una noble causa: aconseguir una notable aportació econòmica als programes Arrels-Sant Ignasi, a partir de l’organització d’un sopar solidari.

Aquest any, es va recordar la figura del P. Joan Suñol, fundador d’Arrels a Lleida i que havia mort pocs dies abans. El sentiment dels presents era de tristesa davant de l’absència del Joan, autèntic referent de l’acció solidària del programa.

A la vetllada hi van participar més de 220 persones. En acabar el sopar, els responsables d’Arrels es van adreçar als assistents per agrair-los la sensibilitat davant del problema que tenen les persones que viuen sense res i que es troben als carrers de la nostra ciutat. Posteriorment es va fer el lliurament del xec a Arrels (tal com es veu a la fotografia) amb els 8500 € recollits.

És de destacar l’enorme esforç que fan els membres de les Colles gastronòmiques per aconseguir els aliments i tota la infraestructura necessària per organitzar un esdeveniment com aquest. Així mateix, cal esmentar l’esforç  de moltes persones (alumnes i professors) de l’Escola d’Hosteleria, que s’encarreguen de preparar els plats i de servir-los amb professionalitat i amb una delicadesa extraordinària.

Finalment, aquesta iniciativa solidària es fa possible per la col·laboració desinteressada d'una quinzena d'empreses que aporten gratuïtament els aliments: Alemany, Aramark, BonÀrea, Castillo de Monesma, Como Pomona, Celler LaGravera, Lloguers Sarri, Grup Mahou-San Miguel, Missatges, Gestió de Comunicació; Plusfresc, Cava Rabetllat i Vidal, Sanui Fruits, Batalla Cafès, La Torxa i Veri.

A tots ells, moltes gràcies per haver-ho aconseguit un any més i per continuar amb aquesta voluntat de treballar per les persones més desafavorides de la ciutat.

 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal