En ruta a l'aventura!

La nostra casa és el món, és el lema que ens ha acompanyat durant aquest curs a la pastoral de joves MAGIS Lleida i, com vam fer en començar aquesta ruta, el passat 16 de juny el conductor d'una furgoneta ens va recollir per recórrer plegats totes les activitats que hem fet a través d'un vídeo: llançament del curs, viatge a Loiola als vots del Jose, sortida a Taizé, vetlla de Nadal, grups de confirmació, voluntaris Pere Claver, Cursa de Llits, viatge a Madrid a l'ordenació del Sergio, Pasqua Jove, etc.

A més de tancar plegats el curs, va ser un moment per acomiadar el Dani SJ, jesuïta que ha estat a la nostra comunitat durant 3 anys, que ha participat activament en els diferents grups de la Parròquia i el Col·legi Claver, i que ara continua la seva ruta a Madrid. Així doncs, vam acabar la celebració amb un sopar i alguns jocs i dinàmiques.

Ara que s'acaba el curs, molts d'aquests joves emprenem rutes diferents, aventures, experiències de voluntariat, colònies, campaments, peregrinacions, etc. que de ben segur voldrem conèixer i compartir al setembre. 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal