Festa del 40è aniversari amb els esplais de Lleida

Com ja sabeu, aquest curs estem de celebració! És el 40è aniversari de l'Esplai, i ho estem celebrant d'una forma molt especial. Els quatre grans esdeveniments que estan tenint lloc aquest any, simbolitzen les quatre dècades de funcionament del nostre grup: Primer vam fer la xocolatada, per celebrar-ho amb els infants, joves i famílies del nostre esplai. En segon lloc, vam fer una festa amb les companyes i els companys dels diferents esplais de Lleida; i encara queden, en tercer lloc la Gran Festa (3) i, en darrer lloc, el Cim .

Així doncs, el dissabte 10 de març vam gaudir del 2n gran esdeveniment, en el qual hi van participar més de 350 infants i joves, i 70 monitores i monitors! A les 16:00h ens vam trobar a la porta de Maristes per donar el tret de sortida a la festa. Sant Ignasi, el propietari de la màquina del temps que ens porta acompanyant durant tot el curs, ens va demanar la nostra ajuda per arreglar la seva màquina, que s'havia espatllat, i n'havien sortit personatges diversos. Amb aquests personatges (la futurista, la vikinga, la hippie, el mag, la matemàtica i la prehistòrica) vam fer quatre grans jocs per veure qui de tots era millor. Finalment, vam poder reparar la màquina amb l'essència de tots els infants!

També vam tenir la gran sort que el Joc Badabadoc, un del protagonistes de la Trobada VÈRTEX, ens va venir a felicitar, tot portant-nos un gran pastís. Ens va recordar que en breu ens trobarem a Vilafranca del Penedès amb molts més infants, joves i monitors/es d'arreu de Catalunya! Posteriorment, vam poder berenar i finalitzar la festa ballant al ritme de Sac d'Espectacles.

La pluja no va impedir que poguéssim realitzar totes les parts que, amb molta cura, havíem preparat durant molts dies. Volem agrair a totes les persones que han fet possible la realització d'aquesta festa, perquè sense elles, no hagués estat possible: els esplais Epis, Apassomi, Sant Jaume, colònies Anunciata, Albatros, AJMACOR, el Cau i La Bordeta; al col·legi Maristes Montserrat per les instal·lacions; a Plusfresc pel berenar, i a totes aquelles persones que han participat i aportat algun granet de sorra en aquesta festa! 

Ara, toca seguir amb les celebracions i mirar endavant! Els dies 5 i 6 de maig, tindrà lloc la Gran Festa, a la Casa La Manreana, de Juneda, on participarem tota la comunitat, juntament amb totes les persones que algun cop han estat vinculades amb l'Esplai: infants, joves, famílies, monitors/es, ex-monitors/es, amics/gues, etc.

No hi podeu faltar! Trobareu més informació sobre l'aniversari i sobre aquesta festa al web de l'esplai: www.esplaistignasi.org i a la secretaria de la Parròquia.

  

Grup: 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal