Portem el pessebre a Prades!

El diumenge 2 de desembre, les monitores, monitors, infants de l'esplai i de catequesi, amb les respectives famílies vam anar a portar el pessebre a Prades. A les 10 del matí, ens trobàvem plegats a la plaça Major per començar el camí fins a l'ermita de l'Abellera, on vam poder gaudir d'un paissatge espectacular i un entorn inimaginable.

Després d'una celebració al costat d'aquestes vistes, en què donàvem el tret de sortida a l'Advent, vam seguir el nostre camí fins a la Roca Foradada. Un cop allà vam dinar les més de 100 persones que vam participar a l'activitat.

El dia va donar tant de sí, que fins i tot va haver-hi gent que es va animar a collir bolets o a construir cabanes al bosc! Aquesta jornada tan familiar va finalitzar amb el retorn cap al poble de Prades. 

Any rere any esperem amb il·lusió la portada del pessebre on gaudim d'un dia a la natura redescobrint la màgia i la senzillesa del Nadal, tot esperant amb joia l'arribada d'aquest Jesús que ha de néixer en cada infant... i també a l'esplai!.

 

Bon Nadal de part de tot l'equip de monitores i monitors de l'Esplai!

Grup: 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal