Pregària des de la lectura de Joan 20,11-18

Jesús, estem enamorats de la teva persona, del teu parlar, dels moviments de les teves mans, de les carícies, de la dolçor amb què ens aculls, ens escoltes, ens perdones…

Plorem, perquè desitgem seguir amb aquesta relació que, ens has fet conèixer en llegir l’experiència fundant de les persones que van estar amb tu. Ens costa entendre i acceptar la teva mort.

Tu segueixes atent a la nostra tristesa i ens preguntes amorosament; “per què plores?, a qui busques?”

Et demanem ser sensibles, com Tu, al patiment de les persones que ens envolten. Que el nostre cor faci brollar dels llavis aquesta pregunta: “per què plores?”

Ens costa creure que ets Déu, que et vas fer home pels nostres pecats, que vas ser obedient a la voluntat del Pare i vas acabar a la creu, fracassat i amb el dolor de l’abandonament.

Jesús, és quan sentim que ens crides “Maria”, en el silenci de la trobada amb Tu, en la pregària, quan et creiem ressuscitat en cadascun de nosaltres. Ens trasbalsa aquesta revelació: “ressuscitat en mi!”.

Que l’esperit ens infongui coneixement intern de Jesús per més estimar-lo i seguir-lo.

“He vist el Senyor”; en cada persona del nostre món, ressuscitat en elles, sigui quina sigui la seva vida, ets en elles i ens atreus a trobar-te cridant-nos pel nostre nom.

Va arribar a urgències en situació de coma. Una malaltia aguda i mortal li va esdevenir de sobte. Era jove i tenia dona a qui vam donar la mala notícia, una catàstrofe difícil d’encaixar per a ella. D’aquell dolor insuportable en va sorgir l’amor, de la mort a la vida en la donació dels òrgans que va portar la llum a unes persones desconegudes que patien. Tu Jesús, vas ressuscitar de nou des del cor d’aquella dona a la dels receptors dels òrgans.

Mestre, desitgem omplir-nos de Tu i deixar-nos portar cap al Pare

 

dimarts, 23 abril 2019

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal