Publicació de les homilies del Marc

Des del Grup de Creixement volem compartir la nostra alegria, perquè possiblement es publicarà una àmplia selecció de les homilies del Marc Vilarasau, sj, que ell mateix penjava en el seu bloc.

Després de comentar amb diverses persones la importància que en el seu moment havien tingut les homilies del Marc, ens vam adonar que, passats més de 3 anys de la seva mort, les seves homilies continuen aportant missatges importants per a molta gent. Vam comentar aquesta qüestió amb l'Alexis Bueno, sj, i ell mateix ens va encarregar que, des del Grup de Creixement féssim una recopilació de les homilies per veure si es podria fer una publicació impresa.

Un cop feta la tasca de recopilació i selecció vam fer un recull d'una cinquantena d'homilies de cadascun dels tres cicles litúrgics.

Davant del material recollit, vam veure que es podria fer una publicació que podria ser d'interès general. A partir d'aquí es van fer contactes per trobar alguna editorial interessada a fer la publicació. El resultat dels contactes ha estat positiu i hi ha una editorial que estudiarà el material amb intenció de fer-ne una publicació.

Per la informació que tenim, segurament que es farà en tres parts, seguint els cicles litúrgics. En aquests moments, estem a l'espera que ens confirmin en quin format es publicarà, amb quin títol i quina previsió temporal de publicació tenen.

 

Per acabar volem compartir aquesta petita pregària:

Señor, dame la alegría de la noche, donde nada aparta de Ti; y la alegría de la mañana, en la que siento y acojo tu aurora, lleno de la esperaza de tu plenitud; y la alegría del día, donde el sol brilla sobre todo; y la alegría del atardecer, donde todo ha sido para Ti y se pone en tus manos.

Egide van Broeckhoven

Grup: 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal