Què és Mag+s?

Què és MAG+S?

Significat etimològic del llatí, "MÉS"... però no és un "MÉS sense més..."
•    "ANAR a MÉS"... aquella dinàmica de no acomodar-se en el que ja coneixem o hem aconseguit, sinó cercar viure amb intensitat i donar el màxim d'un mateix.
•    És un "MÉS ENCARA"... Aquell signe "+", que indica un estil propi de vida, cristià, marcat per la Fe en Jesús.

D'aquesta manera, MAG+S és una proposta actual de vida cristiana des de l’espiritualitat ignasiana per a joves de 16 a 30 anys: Batxillerat, universitaris o professionals.

A MAG+S Lleida hi tenen cabuda tots aquells grups de joves que conformen la PAL de Lleida:
•    Grups de Confirmació. 26 joves de 4t d’ESO i 1r de Batx, que hem iniciat el procés de preparació per a la Confirmació. I, d’altra banda un petit grup de 6 joves de 2n de Batx que enguany ens preparem per a ser confirmats. Tots plegats ens veiem cada divendres a les 16:15h acompanyats d’un equip jove i reformat de catequistes.
•    "Grup de la Clara". Joves universitaris de diferents edats que ens reunim cada dimarts
•    “Amics del Jose”. Uns 10 joves en edat laboral que ens trobem cada dos dijous a la nit per fer sessions de Revisió de Vida a la llum de l'Evangeli
•    Esplai Sant Ignasi: Som 21 voluntaris que atenem un total de 140 infants i joves (d’entre 5-18 anys). Ens reunim els dissabtes de 16:30h a 18:30h. El grup de joves es van trobant en horari variable. A més a més, realitzem excursions de cap de setmana i colònies i campaments a l'estiu.
•    Esplai La Plaça (Secà). Hi participem 22 voluntaris/es atenent a un total  aproximat de 50 infants del barri del Secà de Sant Pere. Ens reunim dilluns i dimarts per fer reforç educatiu i divendres per realitzar l’Esplai.
•    Esclat de Songs. Espai de trobada al Col·legi Claver on alumnes d’ESO i BATX ens reunim cada dimarts i dijous per realitzar diferents activitats (debats, dinàmiques, jocs…) i per aprendre a tocar la guitarra. A partir de 4t d’ESO, els alumnes grans fem de professors dels nostres companys d’escola més petits. Els més grans de Batxillerat ens reunim cada dos divendres a La Cova.
•    Estiu Claver. Joves de 4t d’ESO fins a edat universitària que fem Casal i Colònies d’Estiu del Col·legi Claver a uns 300 nens i nenes de P3 fins a 6è de Primària al Casal i uns 270 infants de 1r de Primària fins a 4t d’ESO.

Enguany, MAG+S s’ha proposat realitzar les Trobades MAG+S. Un espai de trobada mensual de tots els joves per a celebrar plegats l’Eucaristia amb la Comunitat, amb posterior sopar i activitat. Tot i això, mantenim les Pregàries de Taizé (trimestrals), el mític partit de futbol de nadal, la decoració de l‘arbre de nadal… diferents activitats que ja us anirem anunciant per Xarxes o mitjançant avisos parroquials.

Eduard Tomàs
 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal