Relleu a la direcció d’Arrels

Encara recordo el primer dia que vaig conèixer Arrels. Hi buscava un lloc on fer algun voluntariat, per poder acompanyar persones. Em sentia cridada a estar al costat dels altres, a ser-hi present per tal de generar espais on cadascú pogués créixer. Qui m’havia de dir que l’endemà em trobaria portant un currículum, i que començaria al cap de dos dies a treballar-hi, i al cap de menys d’un mes a assumir-ne la gerència...

Han estat gairebé 14 anys, i hi he viscut en primera persona els canvis, els nous projectes, el creixement i també la crisi... i sempre a dins he volgut viure una direcció que acompanyés, que estigués al servei dels altres, que fos simplement l’oli que permetés a l’engranatge continuar avançant.

Ara acabo aquest servei, amb agraïment pel tot el que he viscut, pel regal que ha estat veure tanta vida al meu voltant, veure tantes persones lluitant per sortir-se’n, patint pel dolor profund de tants, reaprenent l’esperança arrelada en el més profund de mi mateixa, des de la confiança en Déu.

Me’n vaig i continuo el meu camí laboral, encara sentint dringar a dins la mateixa crida d’acompanyar per tal que cadascú pugui créixer. Gràcies a tots, companys d’aventures!

Natàlia Méndez, directora sortint d’Arrels Sant Ignasi.

 

I jo, Rosa Majoral, assumeixo aquest relleu, des de l’immens agraïment que sento cap al Joan per confiar en mi. Estic segura que la seva essència ens continuarà guiant. I molt agraïda, especialment, a la Natàlia que sembla que m’hagi anat impulsant des d’aquella primera entrevista de voluntariat com un angelet, veient aspectes en mi que a voltes són difícils de creure en un mateix. Gràcies per tot el què hem compartit i he pogut aprendre de tu que no és poc.

Agraeixo també al Patronat i a tots aquells que treballem colze a colze en el dia a dia d’Arrels Sant Ignasi per donar-me el suport i ànims en aquest canvi. I finalment, agraeixo a la mateixa vida que m’ho posi a davant, perquè estic al seu servei i sé que m’ajudarà a ser millor persona.

Espero i desitjo poder continuar el treball d’acollida i acompanyament tan ben fet fins ara, per eliminar les injustícies socials cap als més vulnerables, amb la mateixa essència i amor.

Rosa Mayoral, directora entrant a Arrels Sant Ignasi

Grup: 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal