Sessió de treball del Consell Pastoral

Arribat el mes de maig, el Consell Parroquial celebra l'última sessió d'aquest curs que, en aquesta ocasió, s'ha caracteritzat per tenir un caire més informatiu, emotiu i d’avaluació.

INFORMATIUperquè es comunica que les eucaristies compreses entre l’1 de juliol fins al 15 de setembre, inclosos els diumenges, queda suprimida la missa de les 13 hores i la dels dilluns a les 20 h, també. L'eucaristia de la festa de Sant Ignasi tindrà lloc el dimarts 31 de juliol, a les 20:30 h. i la de la Festa de la Mare de Déu d'Agost, el dia 15, també serà a les 20:30 h.

A més també s'informa que els grups d'EIDES i MISSIÓ s'han fusionat en un de sol, anomenat CRISTIANISME i JUSTÍCIA.

EMOTIUperquè el Moisés Planas, germà marista, representant del col·legi Maristes-Montserrat al Consell, ha estat traslladat a Girona per qüestions logístiques. Per la qual cosa, davant la impossibilitats d'acomiadar-nos personalment, fem constar el nostre agraïment a la tasca feta pel Moisés en el Consell i li desitgem molts encerts i èxit en la nova missió que se li ha encomanat. 

De cara al curs vinent el rector contactarà amb la directora del col·legi Maristes a fi que designin un membre que els representi en el Consell Parroquial, per continuar amb la tasca transversal de cooperació i informació de les diverses activitats en l'àmbit pastoral.

AVALUACIÓ: El Roger Torres proposa fer una breu aturada per reflexionar sobre aquest curs, per la qual cosa ens facilita un document relatiu a alguns punts de l'exhortació apostòlica Gaudete et Exultate del Sant Pare Francesc. Destaca que allò que interessa és que cada comunitat marqui el seu camí i tregui a la llum el millor de sí mateixa, allò que Déu ha posat en ella.

Les comunitats poden ser cridades a buscar l’alegria de l’Evangeli. I és a la llum d’aquesta crida que se’ns proposa respondre nou qüestions que es poden emmarcar en dos grups: El primer, relatiu a la valoració que fa cada conseller del seu propi equip, de les activitats fetes durant aquest curs, que ens ha aportat i quines persones n’han estat beneficiades.

Per una altra banda, hi ha unes quantes preguntes sobre el grup envers la comunitat, és a dir, per exemple, quin vincle hi ha del grup amb la comunitat, què hi aporta el grup i què en rep de la comunitat etc.

Feta individualment l’activitat, fem una posada en comú i un dels trets en els quals coincidim és que cal que la comunitat surti cap enfora, que vagi més enllà dels nostre propi espai i es faci més visible en la societat.

Acabem la sessió agraïts per tot aquest curs i, com a comunitat, per l’obra d’art oberta que es va fent, perquè és fruit de moltes generacions. És d’ agrair a tots els que n’han format part, en formem part i encoratjar a aquells que vindran, la seva voluntat desinteressada perquè tot vagi endavant. I amb la pregària de la COMUNITAT AL COR, posem punt i final a la erunió, desitjant un bon estiu a tothom.

 

Consell Pastoral Parroquial

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal