Trobada de monitors/es del MCECC Lleida

El passat cap de setmana 6 i 7 d'octubre, uns quants monitors de l'esplai vam anar a la trobada de monitors del Territori Lleida del MCECC. Aquest any va ser molt especial, ja que estrenàvem nou vestuari! Uns quants mesos abans vam escollir un disseny entre tots els monitors del moviment, i vam estampar samarretes i dessuadores amb el lema: "som de l'oest" sobre fons bordeus. Va ser bonic veure'ns a tots vestits d'aquest color tan potent, sentint-nos part del mateix moviment i orgullosos de la nostra terra.

​Dissabte de bon matí vam sortir amb l'autocar des del camp d'esports en direcció a la casa de colònies del Montsant, a Vilaller. Ja fa uns quants anys que la trobada es fa allà, i sembla que ens agrada, ja que repetim! Un cop instal·lats a la casa, durant el matí vam fer jocs de coneixença tots junts. Així anàvem familiaritzant-nos amb les cares noves i anàvem aprenent els noms. Al migdia vam poder compartir una estona dinant cadascú el que havia portat, jugant a cartes i cantant.

​I a la tarda... formacions! Ens vam dividir en dos itineraris: un encarat als directors i l'altre als monitors. La formació que van seguir l'itinerari de director estava orientada a la gestió del centre d'esplai, tant en l'àmbit de l'equip de monitors com en el programa del Gesplai. Jo vaig seguir l'itinerari dels monitors i vam fer dues formacions: la primera va ser de com utilitzar correctament les Xarxes Socials i quins perills comporten. I, la segona, de cants i danses, que va ser molt amena i divertida, ja que a mi personalment m'encanta el tema i vaig disfrutar de valent! Un cop sopats vam fer un experiment de joc de nit: vam jugar a la bandera amb 6 equips! L'experiment no sabem si va funcionar al 100%, però nosaltres ens ho vam passar pipa! Després vam gaudir, una estona més, tots junts cantant i fent caliu.

El diumenge, vam anar a Vilaller caminant,  tot fent unes reflexions en grupets, a l'estil "camí d'Emaús". A Vilaller vam celebrar l'eucaristia amb la gent del poble i en sortir vam jugar a un joc de pistes per trobar el culpable d'un robatori de panyoleta! Per a mi era la meva primera trobada de monitors i la valoro molt positivament, crec que és un molt bon inici de curs, per preparar-te i motivar-te. Et fa sentir que hi ha molta gent que sent la mateixa passió que tu i que se sent igual de compromesa.

 

Gemma Franco, monitora de l’Esplai

Grup: 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal