Tu ets el Messies Mt 16,13-20

Oh Déu!, Pare, gràcies perquè com a do encens en el meu esperit una espurna que m’il·lumina en la certesa del meu origen, de la meva creació, Tu.

Vaig sorgir de l’Amor, com a somni teu, visc confiadament i agraïda en el teu desig per a mi i em deixo portar pel rumb que somies per a la meva vida i que guies i omples des de la profunditat de la teva riquesa, saviesa  i coneixement.

Senyor, poso la vida plenament a les teves mans, malgrat no conèixer els teus pensaments, ni poder penetrar en els teus camins, amb la confiança que, sorgits de l’Amor, són els millors.

Pare, em fas sentir criatura en la creació que alena el teu ser, camino per la vida en la teva companyia i, esperançada  tornaré a Tu. Tot ve de Tu, passa per Tu i va cap a Tu.

Senyor, vols saber qui ets per a mi i, m’afalaga que malgrat que ho sap tot del meu cor, desitgis que t’ho digui. Aquesta confidència íntima ens apropa més i fa créixer la meva fe i el meu desig de Tu. “Ets el Messies, el Fill del Déu viu”.

El Fill de Déu fet home, mort per a mi i per tots  i ressuscitat en cada un de nosaltres. El Messies, origen de la meva existència, company de camí en el meu dia a dia, sense que mai m’abandoni, malgrat el meu pecat pel qual va morir i, amb qui ressuscitaré al final de la meva vida per ser plenament U amb Ell.

Senyor, que em sigui donada la fe per poder viure amb intensitat, agraïment, adoració i donació la revelació del teu amor. Que et sàpiga reconèixer i t’adori en el cor de cada persona. Glòria a Tu per sempre.

                                                                                                                 Mercè Almirall

                                                                                          Diumenge 23 d’agost de 2020

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal