Una jornada comunitària d'aniversari, plena de gratitud

El passat diumenge 14 de gener de 2018 es va celebrar la cloenda del 40è aniversari de la parròquia Sant Ignasi. A les 12 del migdia, a la missa major, hi havia la tota comunitat de sant Ignasi, amb la presencia del seu rector, el P. Roger Torres, el P. Llorenç Puig (delegat dels Jesuïtes a Catalunya), el P. Pere Terradas, el P. Alexis Bueno, el P. Ramon Fabregat, el P. Ramon Ribas i el P. Àlvar Sanchez. 

En acabar hi ha hagut un dinar de germanor a l''Acadèmia Mariana de Lleida, on han assistit un centenar de persones. El menú consistia en una fideuà, pollastre a la catalana, fruita, gelats, begudes i cafès.

Havent dinat, al teatre de l'Acadèmia Mariana, es va fer un concert de Gospel amb el grup Erwyn Seerutton and Vocal Ensemble, format per Erwyn, Salva, Gemma, Susana i Enric Puiggròs (veu), Dani Garcia (Piano). 

I per acabar, l'Esplai de Sant Ignasi ens va fer reviure el personatge de Sant Ignasi de Loiola i ens van anunciar que durant l'any es duran a terme activitats participatives per a tothom, per celebrar el 40è aniversari de l'Esplai. Entre d'altres activitats proposen una trobada a la casa de colònies La Manreana, una excursió a la muntanya i moltes altres sorpreses que encara s'estan elaborant

 
Per finalitzar, els nois i noies de l'Esplai ens han cantat l'himne dels 40 anys. No hi podia haver un millor final de festa!!!! 
 
L'àlbum de fotografies es pot veure clicant aquest enllaç
 
NOTA: Si ens feu arribar noves fotografies de la jornada, les anirem afegint a l'àlbum
 
Si voleu gaudir i aprendre l'himne de l'Esplai, no deixeu de mirar aquest vídeo
 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal