Sobretot, gràcies!

Escrivim la primera editorial del curs amb molts mans, però amb un mateix esperit d’agraïment.  I és que ja d’entrada, i abans que comenci res, sentim un profund sentiment que volem compartir.

La comunitat jesuïta vol agrair a tota la comunitat parroquial les mostres d’afecte i proximitat que des de principi d’agost ens esteu mostrant, sobretot en l’estimació cap el Joan. Us hem sentit com a família, senzillament a prop. El Joan en primer lloc, i tots nosaltres després, hem sentit la força i l’estimació amb què ens heu envoltat. Gràcies!

Volem que el curs continuï essent un “moltes gràcies” ben gran pels 40 anys de vida parroquial que aquest any estem celebrant.  I volem continuar amb més celebracions: la celebració, aquest curs, del quarantè aniversari del nostre centre d’esplai. Gràcies x 40!

Volem també donar  les gràcies a totes i tots per entendre que aquest curs comencem una mica amb  velocitat de tractor, però com sempre, a pas valent.  Estem confiats amb l’empenta que porten tots els grups.  Més gràcies!

Aquests dies també hem viscut esdeveniments convulsos. Tot i les accions violentes que han patit molts dels ciutadans i parroquians agraïm l’actitud valenta d’una societat que creu en els valors de la Pau i la No-violència.  És de l’actitud combativa de la no-violència que sorgeix un ferm i esperançat mode de viure reconciliador i agraït malgrat els contratemps.  

Volem continuar donant gràcies a Déu per la vida en comunitat que l’Esperit ens convida a totes i tots a viure, i per la missió que ens continua encomanat: anunciar la Bona Nova als infants, joves, adults i sobretot als més vulnerables de la nostra societat.  Moltes gràcies!

Els vostres jesuïtes de Lleida: l’Alexis, el Carlos, el Joan, el Pere, el Ramon F, el Ramo R i el Roger.

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal