equip de missió

Setmana d’immersió a l’hospitalitat

El passat mes de març i dins el marc de les celebracions dels 40 anys parroquials, es va celebrar la Setmana d’immersió a l’hospitalitat. L’Equip de Missió va ser l’encarregat d’organitzar dues xerrades. La primera sobre l’ hostilitat i la segona sobre l’hospitalitat, cara i creu d’una mateixa moneda. Per ajudar-nos en aquesta tasca, vam comptar amb Ignasi Escudero i Carme De la Fuente. Tots dos formen part dels Centre d’Estudis de Cristianisme i Justícia i treballen en diferents projectes d’acció social.

Exposició fotogràfica Somos migrantes

Ahir a la parròquia vam inaugurar l'exposició fotogràfica Somos migrantes. Tres coses a destacar: la presència i el testimoni d'en Mohammed, subsaharià vingut a Espanya en pastera, el colpidor documental "Diarios del hambre" (que ens mostrà el drama del pas a Melilla-Ceuta saltant les tanques de la frontera), i les mateixes fotografies impactants de l'exposició. Tot plegat en línia d'entendrir-nos la mirada solidària i compassiva, i omplir-no-la d'actituds d'hospitalitat.

Casa nostra és el món

En el marc de la celebració dels 40 anys de la parròquia, el grup de 3r món que acull un petit grup d'immigrants africans i, el grup d'alfabetització que treballa amb unes 200 persones i, seguint en la línia del lema de la parròquia Casa nostra és el món, estem preparant una jornada festiva per a conèixer-nos i establir lligams d’estimació. Per tot això, estem preparant una Jornada Intercultural on hi participarem tots: els immigrants i els membres de la comunitat parroquial de Sant Ignasi.

El lema de la trobada és Conèixer per estimar

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal