magis lleida

Grup MAG+S - Amics del Jose

"Quan mirem enrere i veiem l'última reunió que vam poder fer de forma presencial, ens sembla molt llunyana. Ja han passat dos mesos i entremig, moltes experiències i vivències que mai no ens imaginàvem que hauríem de viure. Pensem en aquesta última reunió en la qual, com no podia ser d'altra manera, vam tractar "el tema". Com ens sentíem? com veiem la situació que estava emergint? Però no érem conscients ni de bon tros que aquella seria l'última trobada de forma presencial i física que fèiem. En aquell moment, ningú s'esperava tot el que vindria.

Portada del pessebre a Les Avellanes

Avui, 1 de desembre, a les 10 del matí, la comunitat de Sant Ignasi estava convocada per portar el pessebre al Puig de la Creu, a Les Avellanes. Un pessebre pensat i dissenyat pels infants de l'Esplai.
Hem estat una vuitantena de fidels de la parròquia que han participat d'aquesta excursió.
 
El dia ens ha acompanyat, una mica de boira durant el trajecte de Lleida a Les Avellanes i un explendit sol i cel clar durant la jornada.
 

MAG+S, l'expressió del jovent a Sant Ignasi

MAG+S Lleida el compon un grup nombrós de joves que provenen alhora de diferents àmbits i indrets: Esplai St. Ignasi, Esplai La Plaça, Esclat de Songs, Estiu Claver, Grups de Confirmació, Grups MAG+S.

Per aquesta raó, fer un resum del Curs resultaria, en principi, una tasca força extensa, donada les múltiples activitats que ofereixen i realitzen els joves...

Sagrament de la Confirmació a la parròquia de sant Ignasi

El passat dissabte 04 de maig van tenir lloc les Confirmacions 2019 a la nostra Parròquia.

Vuit joves de la comunitat MAG+S Lleida, conjuntament amb un grup del Col·legi Maristes Montserrat, van rebre el Sagrament de la Confirmació. Un compromís a continuar un camí que van iniciar els seus familiars i que, aquell dia, de mans del Sr. Bisbe i davant de tota la Comunitat decidien rebre el do de l’Esperit Sant i fer un pas de maduresa en la seva Fe.

Pasqua Jove 2019: Vine i veuràs

Un grup de joves de MAGIS Lleida ha estat participant de la Pasqua Jove Claver, tota una experiència personal i comunitària per acompanyar Jesús en la seva passió, mort i resurrecció.

Aquesta edició, amb el lema Vine i Veuràs: Lleuger d’equipatge, es convidava a sentir com Déu ens crida cada dia, i a descobrir com donar resposta a aquesta crida, tot seguint a Jesús: anant amb ell per on ell va, menjant amb ell, compartint converses, silencis, camí, vivències, viure amb ell i amb altres que també senten la mateixa intriga.

Pàgines

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal