creixement

En record d'en Ramon Fabregat sj

Ramon, has marxat discretament, tal com vivies, Ha estat un cop fort que hem rebut en aquest temps ben especial que estem vivint, temps de gran dolor, soledat i incertesa, no n’estàvem preparats.

Quantes preguntes sobre com ha estat el traspàs, que has sentit, si has  patit, queden sense resposta, sols el Pare sap ben bé com has anat cap a Ell quan t’ha vingut a buscar.

Sabíem que el Pare havia omplert a vessar la teva copa, així ens ho comparties, i que estaves preparat per la seva trobada agraïda.

La gran posada

El grup de Creixement continuem la nostra dinàmica de trobades quinzenals per compartir l'evangeli llegit des de la vida de cadascú i també per pregar junts.

 

El primer cap de setmana de febrer, una part del grup, juntament amb membres d'altres grups de la parròquia, vam participar en un recés, a la casa d'espiritualitat de Sarrià, que s'organitza cada any des del Casal Loiola de Barcelona i que es coneix com "Las Posadas" o "La gran Posada".

La pregària del grup de creixement

El grup de creixement valorem molt positivament l'experiència de preparar la pregària comunitària de la parròquia, els dijous al vespre. Encara és aviat per treure'n conclusions, però a poc a poc sembla que es va consolidant un grup de persones molt diverses que cada dijous al vespre ens trobem per pregar junts.

Hem començat un nou curs

Hem començat aquest curs amb noves forces i amb il·lusions renovades. Tenim previst seguir la mateixa dinàmica de reunions del curs anterior, és a dir, trobades quinzenals en què alternem la reflexió sobre la nostra vida a la llum de l'evangeli del diumenge següent al dia de la reunió i la pregària compartida en grup.

Durant aquest curs el Grup de Creixement ha assumit l'encàrrec de la parròquia de preparar la pregària dels dijous, que enguany es torna a fer a dos quarts de nou del vespre.

Creixement

El grup de creixement ens hem continuat trobant cada dues setmanes per reflexionar sobre la nostra vida a la llum de l'evangeli i pregar junts.

El mes de gener es van incorporar al grup dos membres més, l'Imma Garcia i el Josep Dalmases.

Pàgines

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal