Aneu i anuncieu Mc 16,15-20

Jesús, contents i agraïts per haver-nos escollit com a deixebles, rebem joiosos i alhora esporuguits la missió que ens encomanes en la vida. Ens parles amb autoritat i copsem la confiança que diposites en nosaltres i ens esperona saber que ens  acompanyaràs sempre.

 

Anar per tot el mónper anunciar l’amor creador del Pare, que vessa en nosaltres, tal com Tu ens ho vas revelar amb la teva vida; viure en el seu amor.

Tot el món; el que tenim ben a prop nostre: la família, els amics, els companys, els veïns...perquè cada vida descrigui un cercle d’estimació que confluint amb tants d’altres englobin tota la terra.

 

Anunciar a tota la creacióque el teu amor és en el seu origen i sentir-nos profundament integrats en ella; en la bellesa dels prats, en l’oreig que balanceja les fulles dels arbres, en els majestuosos cims de neus perennes, en el refilar dels ocells, en la llum i escalfor del sol i el puntejat lluent dels estels, en cada nova vida...i agrair-te i adorar-te.

 

Plens del Crist Ressuscitat farem coses singulars: amb l’escolta, la mirada tendra i l’escalf de la  nostra presència portarem llum i esperança en els cors on regna la foscor; amb poques paraules, però amb el somriure, amb un cop a l’espatlla o en el silenci respectuós sabrem parlar amb tothom; cap mal que ens tempti no emmetzinarà el nostre cor; serem com un bàlsam per amorosir el patiment dels altres; estendrem les mans per les causes justes sense por a que ens siguin emmanillades.

 

Des de la nostra petitesa i limitació tu Senyor seguiràs present en el món, en el fer de cada dia, vivint, acompanyant i consolant. Nosaltres ens confiem a les teves mans.

 

Crist Ressuscitat, transparent en les nostres vides plenes de la missió encomanada, anirem recreant,  ja des d’ara, el cel en què tu seus a la dreta del Pare i on desitgem aplegar-nos, amb tants germans, al vostre entorn i veure-us cara a cara, sense mascareta ni distància de seguretat, per sempre més.

 

 

                                                                                         Diumenge 16 de maig de 2021

                                                                                                                 Mercè Almirall

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal