Comencem un nou curs!

Així és, un any més la catequesi d’infants torna a començar la seva activitat amb alguns canvis.

Pel que fa a aquells infants que ja havien començat un procés de catequesi l’any passat, tots han continuat el camí amb nosaltres i se n’ha afegit de nous. Per això estem molt contents de dir que enguany farem dos grups de segon curs de catequesi que seran acompanyats per la Carme i l’Andrea. A primer es manté un grup acompanyat per l’Anna i el David, amb una colla d’infants d’allò més desitjosos de poder començar aquest camí i conèixer més a Jesús.

En el moment que està escrit aquest article, només hem fet dos dies de sessió: la presentació i un breu recordatori del que s’havia fet l’any passat per descobrir què és el que farem aquest any. Tot i així, estem preparant un curs ple d’activitats que ens obriran la mirada a com Jesús es fa present en la nostra ciutat de Lleida.

A més, com sabeu, els infants i la resta de famílies estan convidats a participar a la missa del dissabte a les 19.30h, amb dinàmiques especials per als menuts que fan que el caliu de la missa d’infants no es perdi, sinó que creixi tot compartint-lo amb la resta de comunitat.

A la missa del dia 19, els infants van compartir l’enviament a conèixer i donar a conèixer Jesús amb els companys més gran que es preparen per rebre la confirmació, de manera que aquell dia van rebre els símbols de la catequesi: un fulard blanc amb una xapa amb la figura de Jesús content, per als de primer, i una creu i la mateixa xapa per als de segon.

Dèiem que aquest any tenim alguns canvis, el més important de tots és que la Trini Catalán, després de 14 anys, ha deixat l’equip, per tant, tot l’equip volem aprofitar aquest escrit per agrair-li tots els anys de dedicació, estima i aprenentatge davant l’equip de catequistes.

Seguim endavant!

Equip de catequistes.

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal