Creure!! Jn 3, 14-21

 

El Fill de l’home va ser enlairat, la llum que l’habitava, la llum del Pare, des de la creu va esdevenir perdó pels que no sabem el que fem i, ens va descloure els ulls i ens tocà el cor en contemplar la força de l’amor en la seva entrega al Pare i, com el centurió, també nosaltres creiem que ets el Fill de Déu.

És en Jesús, tan humà i alhora Déu, lliurat per nosaltres, amb qui feliços desitgem fer la vida.

Crist ressuscitat, et fas present en cadascun de nosaltres, com la llum que ens és Vida per sempre.

Ho van creure els homes i dones del teu temps, ho havien esperat confiats els de les generacions anteriors i, nosaltres pel do de la fe, que de tu regalima, ens sabem afortunats de percebre’t i creure’t.

Som la teva llum i en el fer de la nostra vida, l’hem de transparentar, perquè vagi transformant el color, tantes vegades apagat, fosc, mat, trist, del nostre món, en una aurora boreal, tal com Tu inspires la teva obra.

Som conscients que el nostre ego desitja il·luminar-se ell mateix en lloc de rebre la claror que li irradia l’únic estel capaç de fer-ho i, transformem en opacitat la teva llum. Quanta és la foscor que les vides desprenen!

Senyor, et demanem que com el centurió, amb la mirada posada en Tu, ens deixem il·luminar el cor i, pel do de la fe, creiem apassionadament i fruïm, ja des d’ara, de la vida eterna. Que al llarg de la vida esquincem els embolcalls que ofeguen la llum, i sapiguem ser llum perquè el món trobi la Vida per sempre.

 

                                                                                        Diumenge 14 de març de 2021

                                                                                                                 Mercè Almirall

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal