Cridats

"És el teu somni, t'estava esperant.Vés no dubtis més, s'escapa. Lluita pels teus somnis, t'estan esperant, fes que siguin certs, abraça'ls"

Tots tenim dret a somniar. De fet, diuen que somniar és gratis. És a dir que tots, en un moment o altre de la nostra vida, ens sentim CRIDATS per complir aquests somnis.

Podríem diferenciar-los entre somnis propers, quotidians i accessibles o somnis més llunyans, impensables o fins i tot utòpics. Fins i tot, podríem fer una Escala  de Somnis, on cada graó fos un somni diferent... i poder anar pujant implicaria anar-los complint a poc a poc.

Els somnis però, tenen el perill de quedar-se en això, en sols un somni, en una il·lusió, un anhel... O realment, tenen la gràcia de poder-se complir. Si ens hem sentit realment CRIDATS per aquest somni, hem de tenir la voluntat de voler canviar la situació i lluitar per ell. 

Al llarg dels anys veiem com la nostra vida va canviant, a poc a poc els nostres gustos, la nostra manera de ser i d'actuar, les nostres relacions van evolucionant i anem assolint noves fites. Sentir-nos cridats implica acceptar aquests canvis, estar oberts al canvi. Implica tenir inquietud, implica desig... Implica fer un pas, voler deixar petjada i acceptar un compromís.

Seguir Jesús  implica tenir aquesta escala de somnis, implica una actitud oberta al canvi, i com no, implica voler fer un pas i tenir un compromís en la meva vida.

Els passats dies 9 i 10 de març vam tenir l'oportunitat de fer un STOP en el nostre dia a dia, poder analitzar els nostres somnis i assumir una actitud oberta cap a un nou pas que volem fer: El compromís de continuar tenint present a Jesús en la nostra vida.

El divendres 20 d'abril, a les 20h, volem complir aquest somni: Reafirmar la nostra Fe davant la Comunitat i davant Déu.

Ens acompanyeu? T'hi esperem!!!

Equip de Confirmació

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal