El canvi d’horari de les eucaristies

Al tornar de les vacances d’aquest estiu, la parròquia ha modificat l’horari de les misses que es celebren els dissabtes i diumenges. En cadascuna d'elles hi ha una participació de la comunitat que respon als perfils, costums i moments de vida de les persones que hi assistim.

Parlem primer del canvi de la missa de diumenge a les 13:00 h que s’ha avançat a les 12:30 h, responent de manera consensuada amb els participants, que van comprendre aquesta proposta, perquè el nou horari els resulta més còmode i facilita gaudir de la festa dominical en família.

Pel que fa a la missa del dissabte, s’ha anat canviant l’hora i, finalment, ha  quedat a les 19:30 h. Es dona així la possibilitant que aquesta celebració, amb la participació de la família jesuítica, sigui un moment de trobada obert per a tota la comunitat parroquial, i en especial els nens i nenes que tot just surten de l’esplai, els seus pares que s’acosten a recollir-los, els joves i monitors de l’esplai, com també els participants de la catequesi. En aquesta celebració, durant l’homilia, els més petits fan activitats adaptades a la seva edat i posteriorment s'incorporen a la missa per compartir el que han treballat. D’aquesta manera es pretén aconseguir que aquesta sigui l’eucaristia representativa de tota la parròquia.

Aquests canvis són una resposta a les diferents realitats, temps i disponibilitat dels celebrants i les persones, amb el desig que cada persona trobi el seu espai de pregària i d’acció de gràcies.

Equip de Litúrgia

Grup: 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal