Ell és amb tu! Lc 1,23-38

Des del moment de la nostra concepció, mentre ens desenvolupem en el ventre de la mare, l’àngel ens va repetint: “Ell és amb tu”. En néixer, en les paraules de meravella que emeten els nostres pares ja escoltem: “Déu te guard, plena de la gràcia del Senyor”.

Durant el transcórrer de la vida, en el silenci de la pregària o en el soroll del món, en les salutacions que rebem o en les que fem, en el cor de les persones amb què ens relacionem o en les que ben lluny de nosaltres lluiten desesperadament per a sobreviure, s’escolta a l’àngel incansable; “Déu te guard, plena de la gràcia del Senyor, Ell és en tu”.

Com Maria, en escoltar aquestes paraules quedem descol·locats, sorpresos i atemorits per la seva grandesa, i amb un fil de veu preguntem: “Com pot ser que el Senyor estigui en la nostra petitesa vulnerable i imperfecta?”

La resposta és contundent: ‘l’Esperit Sant, des del teu interior, ho fa possible.”

La melodia que va creant la nostra vida l’acompanya el baix continu que amb gravidesa repeteix: “Ell és en tu”.

Al llarg de la vida, anem afinant la nostra oïda per escoltar aquestes paraules que ressonen en tota la creació i amb l’ajut  de l’Esperit que ens habita, li anem deixant espai en el nostre interior fins que arribi el dia en què siguem U amb Ell.

Davant d’aquest Amor que ens desitja, fem camí vers Ell humilment, amb la confiança que per a Déu no hi ha res impossible

Maria, mare, apòstol, mestra, que ens emmirallem en la teva persona, en la teva disponibilitat per al Senyor, en la teva vida discreta sempre al costat del teu fill i responguem amb un SI a ser la voluntat del Pare.

 

                                                                                Diumenge 20 de desembre de 2020

                                                                                                                 Mercè Almirall

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal