Endevina de qui parlem

Quant de temps fa que us vau constituir com a grup?

El grup va néixer el novembre de 1990. Una mare de família que té una nena amb unes capacitats diferents i, que volia endinsar-la en el camí del missatge del Crist, i a fi que pogués rebre els sagraments de la Comunió i la Confirmació, es va posar en contacte amb el P. Joan Suñol per fer-lo sabedor del seu anhel i van parlar de com seria possible portar-lo a terme.

Aquest suggeriment va agradar molt al P. Suñol i es va posar a treballar pensant en com es podria fer una preparació i acompanyament a aquesta nena o a altres nois i noies amb les mateixes necessitats o desitjos per part de les famílies. Ho va comentar amb unes persones I, arrel d’aquestes trobades, esdevingué un grup per dur a terme aquesta preparació.

Quin és l'encàrrec que heu rebut de la comunitat parroquial?

Vam rebre l’encàrrec d’iniciar una activitat nova, ja que, en aquest camp era totalment nou a la Parròquia.

Ens vam sentir acompanyats, encoratjats i il·lusionats posant-nos a treballar per tal de buscar informació i formació per aquesta engrescadora i preciosa tasca. Als seus inicis, va ser un grup format per 4 persones, els  qui van desenvolupar aquesta tasca. Actualment, som tres persones.

 

L'objectiu principal de la vostra feina a la parròquia és...

Transmetre el missatge de Jesús i el seu estil de vida amb persones de diferents capacitats. Es pretén aprofundir la fe d’una manera senzilla i entenedora, sense canviar el sentit dels textos, relats, paràboles de l’evangeli o de la Bíblia. Acompanyar aquestes persones a descobrir Jesús, el seu misteri i l’AMOR que ens transmet, i sentir-se molt estimades per ELL, per nosaltres i per tota la Comunitat.

 

Quina és la vostra principal preocupació a l'hora de donar suport als grups de la parròquia?

Busquem la manera més adient de transmetre i fer-los partícips de les activitats que es fan a la parròquia per part dels diferents grups i compartir, en la mesura que ens és possible, aquestes realitats que formen part de l’amplia Vida Parroquial.

Com us agradaria comunicar l'aposta dels seguidors de Jesús en la societat de Lleida?

Informant i obrint les portes a persones i entitats que puguin estar interessades. Ens agradaria que hi haguessin més entitats i persones implicades a treballar en aquest àmbit per tal de compartir experiències, inquietuds, activitats, etc.

Quina és la vostra demanda per créixer com a equip?

Ens agradaria que el grup pogués ser més nombrós i donar resposta a més famílies o persones que puguin gaudir d’aquestes trobades. Al mateix temps, com a equip estem oberts a acollir persones sensibilitzades a portar a terme aquesta tasca.
 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal