Fer-se servidor Mt 20,20-28

 

Quina gosadia la de la mare dels fills de Zebedeu en manar a Jesús que els reservés els llocs, més propers a ell, a la dreta i a l’esquerra, pels seus fills, quin atreviment prostrar-se als seus peus amb aquesta demanda!

 

Nosaltres també li expressem els nostres desitjos pels qui estimem. Però que demanem? En la nostra pregària els beneïm perquè la seva benedicció vessi abundosament sobre d’ells. Ho fem amb la seguretat que donem resposta a la seva pregunta: “que vols?”; que beneir-los és el seu deler i que amb cadascú sols Ell sap com acaronar els seus cors.

 

L’enamorament  que per Jesús tenim ens impulsa a acostar-nos a Ell per sentir el seu contacte, la seva fragància, la serenor de les seves paraules, la calidesa de les seves mans sobre les nostres espatlles... El nostre lloc és únic, el Pare l’ha disposat i està en Ell, és la seva presència a qui deixem espai per anar omplint el nostre ésser.

 

Com una recepta, per fer de la vida un plat exquisit, Jesús ens va recitant els ingredients: per donar-li un sabor especial: fer-se servidor de tothom, per ser l’espècia més preuada: fer-se esclau i procurar amorosir la vida dels altres, per regalar plaer al paladar: acompanyar respectuosament i amorosa l’existència dels que ens envolten.

 

La recepta se’ns mostra amb transparència en la vida de Jesús. Cal que amb el seu amor vagi transformant la nostra per anar modelant la seva forma plena de bellesa, per retornar-li tota a Ell, en els altres.

 

                                                                                         Diumenge 25 de juliol de 2021

                                                                                                                 Mercè Almirall                                                                     

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal