Grup MAG+S - Amics del Jose

"Quan mirem enrere i veiem l'última reunió que vam poder fer de forma presencial, ens sembla molt llunyana. Ja han passat dos mesos i entremig, moltes experiències i vivències que mai no ens imaginàvem que hauríem de viure. Pensem en aquesta última reunió en la qual, com no podia ser d'altra manera, vam tractar "el tema". Com ens sentíem? com veiem la situació que estava emergint? Però no érem conscients ni de bon tros que aquella seria l'última trobada de forma presencial i física que fèiem. En aquell moment, ningú s'esperava tot el que vindria. Els primers dies de confinament van ser un poc difícils, a nivell de grup ens fèiem costat i ens donàvem suport a través de Whatsapp, preguntant i pregant tant per totes les persones del nostre voltant que estaven en risc, en situació de necessitat o per nosaltres i la nostra família.

Pocs dies després, les nostres acompanyants, Gemma i Marta, ens va proposar fer el Recés de Quaresma que oferien des del portal Espai Sagrat. Primerament, ens vam marcar un temps per treballar-ho de forma individual i seguidament compartir-ho via grup de Whatsapp. Després, durant la Setmana Santa vam decidir compartir els punts de pregària de MAGIS+ amb el mateix grup de joves. Com que vam veure que mitjançant els missatges escrits es perdia la relació més personal i s'allargava l'intercanvi a nivell de tems, vam proposar fer el Recés de Setmana Santa mitjançant videotrucades on es pot interactuar de forma simultània. A la vegada, seguíem els oficis i celebracions a través del canal de Youtube de Jesuïtes Catalunya.

En acabar la Setmana Santa i la Pasqua, i després del gran èxit que havíem tingut, vam decidir seguir amb el grup de forma virtual, fent trobades quinzenals en les quals tractem fets de vida i fem una estona de pregària. A nivell de parella, això ens ha permès poder seguir vinculats al grup i a la Parròquia des de l'altra punta de Catalunya. Creiem que això ens ajuda a no perdre de vista a Déu en aquest moment i viure aquesta situació com una oportunitat de creixement, ja que també tenim més temps per dedicar-lo a la pregària i per aprofundir.

Francina i Aitor

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal