Hem començat un nou curs

Hem començat aquest curs amb noves forces i amb il·lusions renovades. Tenim previst seguir la mateixa dinàmica de reunions del curs anterior, és a dir, trobades quinzenals en què alternem la reflexió sobre la nostra vida a la llum de l'evangeli del diumenge següent al dia de la reunió i la pregària compartida en grup.

Durant aquest curs el Grup de Creixement ha assumit l'encàrrec de la parròquia de preparar la pregària dels dijous, que enguany es torna a fer a dos quarts de nou del vespre.

El cap de setmana del 10 i 11 de novembre vam tenir un recés, al Col·legi Claver, amb el P. Ramon Fabregat, en què vam reflexionar i pregar a l'entorn de la persona de Jesús per tal conèixer-lo més, estimar-lo i seguir-lo a través de la nostra vida. Va ser un moment important en l'experiència del grup que intenta créixer en comunió amb Crist. Va ser un moment molt positiu i profitós per a tots els que hi van poder participar.

 

Avui compartim amb vosaltres aquesta pregària de la qual no en coneixem l'autor.

"Déu de l'albada, que treus a la llum belleses amagades, que no pares, enamorat, de buscar-nos, que has sembrat de promeses la nostra història i que, amb la teva Paraula de Vida has mantingut encesa la nostra esperança, ensenya'ns, una vegada més, que no ens queda sinó rebre el teu amor a mans plenes, que no podem estimar sense ser estimats i que només el teu amor pot curar les nostres ferides."

Grup: 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal