INTERCANVI "ALFABETITZACIÓ - COMUNITAT"

A començaments de gener vau veure una mena d'arbre al vestíbul de la Parròquia. Abans de començar les festes de Nadal estava decorat amb unes boles de color vermell i, a poc a poc, han anat canviant a color plata.

Aquest procés s’ha degut a un punt d’unió creat entre dues persones que, probablement, no es coneixen: els i les alumnes assistents a les classes d’Alfabetització i la comunitat de la Parròquia.

Els alumnes d'alfabetització havien decorat l’arbre amb boles de color vermell que tenien escrit un bon propòsit per a una altra persona. Tothom qui volia podia agafar una bola vermella amb la condició de deixar-ne una altra de color plata amb un altre bon propòsit.

Finalment, aquestes boles platejades amb els propòsits de la comunitat van ser rebudes pels alumnes un cop es van reincorporar a les classes, passades les vacances.

Una altra activitat va ser la realització d’un mural per part dels més joves del Projecte d'Hospitalitat (Guarderia i Català per a joves). Es van pintar les mans i van deixar la seva empremta en un mural.

 Moltes gràcies a tots i totes qui ho vau fer possible!

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal