La gran posada

El grup de Creixement continuem la nostra dinàmica de trobades quinzenals per compartir l'evangeli llegit des de la vida de cadascú i també per pregar junts.

 

El primer cap de setmana de febrer, una part del grup, juntament amb membres d'altres grups de la parròquia, vam participar en un recés, a la casa d'espiritualitat de Sarrià, que s'organitza cada any des del Casal Loiola de Barcelona i que es coneix com "Las Posadas" o "La gran Posada".

Enguany el títol que es va donar al recés va ser "Passar de pedra a carn (del jo al Tu)" que va tenir com a fil conductor la figura de Pere en el seu procés de conversió.

La línia de reflexió i els punts de pregària personal els va proposar en Toni Montilla, professor laic del col·legi Sant Ignasi de Barcelona. El testimoni del ponent i l'experiència viscuda aquests dies van ser molt positives i van suposar un nou estímul per seguir creixent en l'experiència de Déu encarnat en la nostra vida.

 

Aprofitem aquest espai per recordar-vos que durant aquest curs estem portant l'espai comunitari de pregària de cada dijous a les 20.30h i que és un espai obert a tothom.

 

Avui compartim una de les pregàries que vam fer durant el recés, es tracta de la pregària "Hijo mío" del P. José M. Rodríguez Olaizola, SJ

 

Hijo mío, que estás en la tierra.

Haz que tu vida sea el mejor reflejo de mi nombre.

Adéntrate en mi reino,

en cada paso que des,

en cada decisión que tomes,

en cada caricia y cada gesto.

Constrúyelo tú por mí, y conmigo.

Esa es mi voluntad, en la tierra y en el cielo.

 

Toma el pan de cada día,

consciente de que es un privilegio

y un milagro.

Perdono tus errores,

tus caídas

tus abandonos ...

pero haz tú lo mismo

con la fragilidad de tus hermanos.

Grup: 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal