La pregària del grup de creixement

El grup de creixement valorem molt positivament l'experiència de preparar la pregària comunitària de la parròquia, els dijous al vespre. Encara és aviat per treure'n conclusions, però a poc a poc sembla que es va consolidant un grup de persones molt diverses que cada dijous al vespre ens trobem per pregar junts.

Des d'aquí recomanem a tothom que pugui, que hi participi. És una estona, els dijous, a dos quarts de nou del vespre, que dura entre 40 i 50 minuts. És un espai bàsicament de silenci que, a partir de textos evangèlics, ajuda a centrar la nostra mirada interior en algun punt concret. És un suport per anar descobrint la presència de l'Amor de Déu en la nostra vida i així anar consolidant la nostra fe com una experiència de Déu en la vida.

Durant l'advent, els membres del grup que han pogut s'han trobat d'una manera més continuada per pregar al voltant d'una publicació titulada "Set melodies al cor per al retaule de Nadal", del P. Josep Alegre, monjo del monestir de Poblet. És un gran goig poder compartir les profundes i poètiques reflexions del P. Alegre. Avui volem compartir amb tots vosaltres el fragment que transcrivim a continuació.

"Però en el camí cap al nou dia, caminem encara en la nit. La nit no som nosaltres que l'esvaïm, això és obra de la Llum, la llum de l'alba. La nostra tasca és esperar en silenci la salvació; esperar en silenci i desitjar la carícia de la nova llum. Esperar en la nit el raig de llum. DESITJAR-LO! La nostra tasca és desitjar en la nit amb les finestres obertes, acceptar la nostra nit; estar en la nostra nit, però avivant la nostàlgia del SOL naixent; fer del desig una viva súplica perquè s'enlairi la llum que vessi la glòria que ho renova tot; que revesteixi la nit amb una nova harmonia musical i el ritme del dia nou, el ritme de l'amor. L'únic ritme capaç d'esvair la nit" (Set melodies al cor per al retaule de Nadal. Josep Alegre Vilas - Monjo de Poblet)

Grup: 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal