La saviesa Mc 6,1-6

 

Jesús et sorprèn que no tinguem fe, que no visquem la nostra vida en la plenitud que dona fer-ho en TU.

 

Vivim segons els nostres desitjos, les nostres possibilitats, ambicions, amb un horitzó que ens prefixem i cap a on ens encaminem intuïtivament esmerçant esforços, esquivant obstacles, cobejant i envejant els èxits d’altres i amb tot per no aconseguir mai sentir-nos satisfets. Tu Jesús vas en nosaltres, ens acompanyes, ens estimes i pacientment esperes i confies que un dia sentirem el teu truc i t’obrirem la porta.

 

Senyor, tu ets la saviesa desbordada gratuïtament en nosaltres, per amor. El saber interior que, com una mesura atapeïda, sacsejada i curulla, ens regales, va donant forma a un nucli sòlid, sense esquerdes, tot amor, el teu amor, en la nostra persona, i ens va fent savis.

 

Ens enriqueixes i ens fas sapients en obertura per a rebre’t, en agraïment i lloança, en donació a d’altres, en confiança per avançar amb Tu de guia, en la lluita incansable pels germans, en viure plenament l’ara i aquí, que és el teu present, amb la certesa que aquesta saviesa la rebem de Tu.

 

La veritable sapiència en la vida no es compra, no s’estudia en un màster, no s’aprèn en el You-Tube, no interessa als seguidors dels influencers; la reben com a regal, abundosament,  de franc, sense esforç, els cors senzills i humils, oberts, delerosos per la bondat que la teva persona i vida van irradiar i de la que s’amaren.

 

Senyor, gràcies per omplir-nos de la teva saviesa; et demanem que sempre ens mostrem disposats a deixar-te fer, amb les nostres mans, petits miracles: acariciar, consolar, acompanyar, acollir, guarir...i que et percebem a Tu en el tacte de la nostra pell.

 

                                                                                         Diumenge 4 de juliol de 2021

                                                                                                                 Mercè Almirall                                                                     

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal