MAG+S, l'expressió del jovent a Sant Ignasi

MAG+S Lleida el compon un grup nombrós de joves que provenen alhora de diferents àmbits i indrets: Esplai St. Ignasi, Esplai La Plaça, Esclat de Songs, Estiu Claver, Grups de Confirmació, Grups MAG+S.

Per aquesta raó, fer un resum del Curs resultaria, en principi, una tasca força extensa, donada les múltiples activitats que ofereixen i realitzen els joves...

Per exemple, el nombre d’activitats que porten a terme els monitors dels diferents esplais i grups d’esclats i colònies serien incomptables, donada la periodicitat setmanal o quinzenal amb les que les realitzen... sense tenir en compte les excursions, caps de setmana o trobades amb altres esplais germans que arriben a realitzar.

O per aquesta raó, poder nomenar i explicar les sessions que han pogut realitzar els grups de Confirmació o grups MAG+S al llarg de tot aquest curs.

Si més no, entre tot això hi ha un quelcom, un rerefons que uneix a aquests joves en totes les seves activitats, dinàmiques o moments de trobada. La paraula MAG+S. És a dir, no voler acomodar-se en el seu dia a dia i anar cap a la recerca de viure amb intensitat, donant el màxim d’un mateix, amb un estil de vida cristià i ignasià. I que res millor que poder-ho viure amb comunitat.

És per això que, paral·lelament a tota la tasca que fan els grups al llarg del curs, també s’ha procurat cuidar aquest esperit de Comunitat. Les Trobades MAG+S (un dissabte al mes), la Vetlla de Nadal (compartida amb la resta de joves de la Delegació de Lleida), l’arbre de Nadal (promogut per Esclat de Songs en col·laboració amb ARRELS), el mític partit de futbol de Nadal, el recés MAG+S (peregrinatge de cap de setmana Montserrat-Manresa), la Pasqua Jove (amb la resta de joves MAG+S de Catalunya)... Dies, moments i situacions que han intentat propiciar un espai de compartir, de trobada i d’intercanvi.

Acaba un curs, posant  els ulls en el següent. Amb una motivació i desig de crear, vetllar i pregar per una Comunitat MAG+S.

 

· MAG+S Lleida ·

 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal