Maria Lc 1,39-56

 

La nostra vida s’ha de caracteritzar per una finesa dels sentits per copsar  la presència del Senyor que se’ns apropa des del nucli interior de cada persona amb qui ens creuem en el dia a dia. En sentir-nos tocats per Ell sols podrem amb joia agrair i adorar.

 

Ens sorprèn que el seu Esperit, la grandesa del seu amor, es faci lloc en la nostra petitesa; la seva grandesa ens ha donat la vida, l’ha creat i la recrea perquè anem essent un tot amb Ell, amb tota la humanitat, amb la creació.

 

Ens meravella el desig del Senyor d’apropar-se a nosaltres, de donar-se perquè esdevinguem vida en Ell; en la nostra fràgil menudesa, és en la que Ell obra meravelles. El seu amor és des de sempre i per sempre.

 

Cada dia de la nostra vida ha d’expressar aquest cant de lloança al Pare: “la meva ànima magnifica el Senyor, el meu esperit celebra Déu que em salva”!!

 

Som beneïdes entre totes les dones perquè és el Senyor qui ens beneeix, ens omple de la seva riquesa que ens fa úniques als seus ulls i especials pels altres. Beneïm a l’altre amb qui ens relacionem, beneïm en la pregària als que tenim lluny, als que potser ni coneixem... Beneïm perquè la seva benedicció brolli en abundància.

 

Som benaurats per la riquesa i diversitat de dons que el Senyor, com a gotes de rosada va dipositant en nosaltres. És d’aquesta  frescor  que ens hem d’amarar per fer-lo transparent en la nostra vida. Ho creiem?

 

El fer de Déu en nosaltres esclata en el millor i únic servei: donar-ho tot al llarg de la vida, amb diligència, sempre segons el que el Senyor ens inspiri.

 

 

                                                                                           Diumenge 15 d’agost de 2021

                                                                                                                    Mercè Almirall

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal