Petita aturada en el procés de la Confirmació

En aquests moments a la Parròquia tenim dos grups que s'estan preparant per a rebre el Sagrament de la Confirmació, tot i que es troben en moments de camí ben diferents.

Un primer, que ja porten un any i mig caminant, format per 14 joves, van tenir un petit recés el passat 26 i 27 de febrer a la Cova de Manresa. Aquesta aturada en el camí els va servir per aprofundir i conèixer de ben a prop la pregària, treballar i reflexionar sobre el tema de la hospitalitat (tenint en compte que alguns tornaven de viure una experiència a Ceuta), tot fent una breu pinzellada molt bàsica en el Principi i Fonament de Sant Ignasi.

El segon grup, format  per 10 joves i amb un trajecte més curt (tot just porten 8 mesos de camí), va fer el seu recés al Col·legi Claver el passat 10 i 11 de març. Una aturada en aquesta primera etapa de la Confirmació que els va servir per poder treballar més a fons el lema d'aquest any "La Nostra Casa és el Món". Des d'una vessant més interior, construïda la seva pròpia casa, els seus fonaments, el seu propi full de ruta en la seva vida tot introduït els conceptes de consolació i desolació segons Sant Ignasi.

Una petita aturada en aquest procés de la Confirmació que per alguns encara queda llunyana amb un any més de camí, d'aprenentatge, coneixença, vivència i experiència. Però que per als altres, el proper dissabte 20 de maig arriba el seu moment culminant... El dia de la seva Confirmació.

No hi falteu!!!

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal