S'acosta el Nadal

S’acosta el Nadal, som a punt d’entrar a l'Advent i en l’ambient es respira aroma de regals, torrons i família. Però no hem d’oblidar que encara no fa un mes, estàvem fent la Campanya per les persones sense llar del 2019, on volíem posar cara a les persones més vulnerables de la societat, els "sense sostre", i deixar d’invisibilitzar-los. Ara us en fem cinc cèntims:

Aquell dijous dia 24 d’octubre, com cada any, a les 12h a la plaça la Paeria de Lleida, Arrels Sant Ignasi va realitzar una flashmob, aquest cop amb la col·laboració del grup de teatre socialitzador TAGS, format per persones en situació de vulnerabilitat. Van actuar 14 nois i noies que ens van oferir una representació teatral per posar de manifest la falta de visibilitat de les persones sense llar i com ens cal canviar la mirada posant la persona al centre. Dins de la campanya, també vàrem convidar a l’Albert Sales, sociòleg molt posat en la lluita dels drets de les persones sense llar, i que ens va provocar perquè reaccionem i pugem ser proactius al canvi en la manera d’intervenir.

Va arribar el més de novembre i vàrem celebrar la III Jornada Mundial dels pobres emmarcada dins la Xarxa d’Entitats Cristianes d’Acció Caritativa i, aquell mateix cap de setmana, també vam recordar les persones que ens han deixat al llarg dels nostres 25 anys d’història d’Arrels Sant Ignasi, inclòs el nostre estimat Joan Suñol, que ens va deixar coincidint amb la jornada destinada als més exclosos.

No ens podem conformar amb un dia per reivindicar i sensibilitzar de la realitat que vivim, cal seguir treballant per a les persones que més ho necessiten tot l’any i especialment ara que arriben dates de fred, perquè moltes persones no tenen el caliu d’una llar.

A Arrels Sant Ignasi, estem compromesos amb la lluita per la justícia social i us convidem que, com a comunitat cristiana, també ho estigueu. Suma-t’hi!

Arrels Sant Ignasi
 

Grup: 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal