Ser humils Fl 2,1-11

Jesucrist, pel do que ens fas de poder creure que ets Senyor, ens agenollem per adorar-te i agrair-te tanta gràcia que en Tu trobem i que com a regal rebem.

Tu ens encoratges en tota circumstància de la nostra vida a mantenir encès, en el nostre cor, el desig de la teva trobada en tot i d’obrir-te el cor perquè Tu l’omplis.

Tu ets el cònsol amorós que com a bàlsam endolceixes les nostres ferides. La nostra ofuscació i ceguesa és qui ens impedeix sentir i aprofitar els seus efectes. Perdona’ns!

Des de la Saviesa del teu Esperit ens atreus a trobar-te en el nostre interior, en el cor de cada persona, en la meravella de la teva obra, en les petites coses de cada dia, en el Tot en què ets presència i des d’on fas possible la comunió amb Tu com Amor creador.

Tu, Jesús, omples el nostre ésser imperfecte, limitat i egoista d’afecte entranyable i compassiu. Com més distanciats estem de Tu més et plau de mostrar-nos quan ens estimes. Gràcies!

Senyor, que la humilitat sigui l’eix de la nostra vida, que ens agenollem als peus dels altres per a servir-los. És des de baix que les nostres mirades es poden trobar en la profunditat en què la teva espurna les fa brillar.

És en el contacte amb els seus peus, com a carícia, d’on neix la comunió dels sentits entre tots dos. És des d’aquesta posició que el teu amor flueix, de baix a dalt i de dalt a baix englobant-nos en el teu U.

És des d’aquesta posició que podem oferir el teu amor, des del nostre cor, per retornar la dignitat de l’altre, mostrar-li la vàlua que la seva vida té i poder-lo acompanyar en la seva descoberta i creixement.

El nostre desig més profund és tenir els mateixos sentiments que ens vas mostrar i que eren la bondat del Pare. Que l’Esperit ens hi ajudi.

                                                                                                                 Mercè Almirall

                                                                                  Diumenge 27 de setembre de 2020

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal