Trobada del grup d’Hospitalitat

El diumenge dia 24 de febrer per la tarda ens vam trobat el grup d’hospitalitat de la parròquia amb les persones subsaharianes que estem acompanyant. L’assistènciava ser molt bona i el berenar (coca i xocolata) ben animat. Van compartir les coses que els havien succeït des de la darrera trobada i els nens van jugar entre riures i cridòria. Van ser unes hores plenes d’alegria.

El motiu principal de la trobada va ser acomiadar a la Consuelo de Guinea Equatorial que, després de passar tres anys a Lleida amb moltes dificultats, se’n torna a casa seva. Després d’estar al seu costat en els múltiples problemes que ha tingut durant aquest període, ens ha semblat el més adequat animar-la a tornar a Guinea amb la seva família i creiem que ho ha entès força bé. Estava il·lusionada i, alhora, entristida de deixar-nos a nosaltres, que hem estat la seva família, la seva referència.

Va ser molt maco veure com tothom la va acomiadar tot desitjant-li el millor.

Nosaltres agraïm haver-la conegut i haver intentat donar-li afecte durant tots aquests anys.

Animem a la comunitat parroquial a participar en el grup d’hospitalitat. Si el formem un major nombre de persones, podrem  fer més i millor feina d’acompanyament als africans.

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal