Tu ets el meu fill estimat Mc 1,7-11

Escoltem, és el Senyor qui ens parla, qui ens fa confidència; ens sorprèn i ens meravella quan desitja que el coneguem. Obrim bé el cor per què les seves paraules s’hi dipositin i des d’allí nodreixin tot el nostre ésser.

És el Senyor qui comparteix la seva joia en mostrar-nos el seu fill, la seva relació de complaença amb ell.

El Senyor mateix ens mostra el secret de la seva ànima: aquest és el seu elegit per a fer realitat el seu pla, a qui ha ungit amb la riquesa del seu Esperit,

Estem atents, ens crida amb benvolença pel nostre nom, ens agafa per la mà tendra i fermament i, si el deixem fer, ens va modelant a imatge seva. Déu és feliç donant-se! Divinitat per ser donada; sorprenent!

Disposem-nos humilment tot reconeixent quants cops prenem el camí equivocat, li girem l’esquena o, simplement, tanquem el nostre cor a la seva crida i submergim-nos en l’aigua neta, transparent i cristallina, que és obra seva, i deixem que ens renti de tantes mancances. Ell de la nostra petitesa en va fent divinitat.

En aquests moments de la nostra debilitat, en què Déu ens toca el cor, prenem consciència del molt que ens estima i ens desitja i podem escoltar les seves paraules: ”Aquest és el meu Fill, el meu estimat; en qui m’he complagut”

Senyor t’adorem i te’n donem gràcies!

Que el teu Esperit ens inspiri a postrar-nos als teus peus per a demanar-te perdó i celebrar la vida com a fills teus estimats!

 

                                                                                        Diumenge 10 de gener de 2021

                                                                                                                 Mercè Almirall

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal