Tu ets Vida Mc 5,21-43

Jesús, que atreia de Tu a tanta gent que t’esperaven, et seguien, t’envoltaven, t’escoltaven fins a oblidar-se d’ells mateixos, fins de menjar?

 

Atreu el teu desig d’estimar-nos, de donar-te, de consolar-nos, d’habitar en nosaltres, de compartir la plenitud amb el Pare. Actualment, gràcies a la fe que ens obsequies com a do, un menor nombre de persones, en experimentar el teu deler i l’atracció del teu amor, t’esperem a les platges on arribes en pastera, t’acompanyem en les llargues caminades que fas junt amb els desplaçats o ens reunim entorn la teva taula per a celebrar la festa on t’ofereixes per aliment.

 

Ara la gent segueix anhelant sentir-se ple, percebre la vida i ho fan en grans aglomeracions en el football, en els festivals musicals, els botellons... El seu interior és buit i cerquen, sense copsar la teva suau carícia.

 

Ens captiva que ets la Vida, en plenitud, oferta,  gratuïtament, totalment, per encendre els nostres cors i fer de les nostres vides la teva joia, per la teva glòria.

 

Et venim a trobar, decidits, per implorar-te Vida, potser no per a nosaltres sinó pels que estimem i, resolts ens situem davant teu, perquè ens vegis bé i reconeguis les nostres intencions i ens aculls com a germans únics. Ens postrem als teus peus per adorar la teva grandesa. Fas teva la nostra demanda i la teva resposta és immediata, com la que dona un urgentista, anem a guarir!

 

D’altres vegades ens sentim petits, no gosem molestar-te, però regna en el cor la certesa que sols tocant la vora del teu vestit ens guarirem. I així és, el nostre desig de vida, desfermat  pel teu anhel per nosaltres, ens fa sentir que te’ns dones com a remei.

 

Tu perceps el tacte dels nostres dits, que diuen tantes coses, i ens regales amb l’acollida personal i amorosa que et demanem. En mig de tanta gent que t’empeny ens mostres que som únics per a tu i ens dius: “noia aixeca’t!” i en el teu llibre anotes la data d’aquest moment que ens uneix: “tenia dotze anys”

 

Senyor, que no dubtem mai d’anar a trobar-te per confiar-te el que entristeix els nostres cors, amb la certesa en que Tu ets el millor remei, sense efectes secundaris.

 

 

                                                                                         Diumenge 27 de juny de 2021

                                                                                                                 Mercè Almirall                                                                     

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal