Tu m'has seduït Mt 16,21-27

 

Senyor, estàs bojament enamorat de mi i fruit de l’amor que per mi sents m’has creat per què en gaudim plegats. No deixes de seduir-me, insistentment intentes enamorar-me, desitges intimitat amb mi.

Jo sorpresa i torbada per la teva proposta, feta a la meva humil persona, trasbalsada l’accepto, però és per la teva dolça perseverança que no em faig enrere i, a poc a poc sento la teva presència com un foc devorador en el meu interior i m’obro a Tu.

Seduïda per tu, la meva vida es mostra com una bogeria que molts no entenen, comporta seguir la teva estela que no està de moda i, força vegades em sento defallir. Xiuxiueja’m a l’oïda el meu nom, agafa’m ben fort de la mà i fes-me reposar a la teva falda.

Senyor, em demanes d’agafar la meva creu: el caràcter que em dificulta fer el que vull i no fer el què no desitjo, la no acceptació, la crítica i judici de l’altre, ensopegar i tornar a ensopegar... La creu de les dificultats de la vida, les malalties, les limitacions per l’envelliment, la soledat, la por a la mort...

Senyor, que amb la meva creu sigui posada al teu costat per fer el camí, fes-me la gràcia d’anar-me despullant del que m’impedeix estar ben a prop teu, morir una mica cada dia per a viure’t en el ressuscitat que hi ha en mi. És en la meva creu que Tu vens a trobar-me per alliberar-me i donar-me vida.

Senyor, fes-me la gràcia que al teu desig de seduir-me m’ofereixi i no em faci enrere.

Senyor, que l’enamorament, com un foc devorador en el meu interior, esdevingui, malgrat la meva creu, un caminar cap a la teva abraçada amorosa.

 

                                                                                                                 Mercè Almirall

                                                                                          Diumenge 30 d’agost de 2020

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal