Una jornada amb Jesús Mc 1,29-39

 

Senyor, ens has escollit com a deixebles, i la nostra vida ha pres un rumb diferent. Ara et seguim per tot arreu delerosos per conèixer-te més i més.

T’hem escoltat a la sinagoga i el nostre cor s’ha sorprès pel missatge de les teves paraules i l’autoritat amb què les has dites, tornem contents i desitgem que coneguis la nostra llar; amb la seva senzillesa, oferir-te el que tinguem, espontàniament, sense amagar les dificultats i patiments que Tu amorosament guareixes.

L’àpat és auster, però guisat i ofert amb molta gratitud, traiem el millor vi i la sobretaula s’allarga, com passa en els dies de festa gran. Tu ens parles del Pare, quant ens  desitges a nosaltres i t’escoltem atentament deixant que les paraules facin pòsit en el cor.

Es va fent tard, el sol ja s’ha post i a la porta de la casa s’hi ha agrupat molta gent, recorda la imatge d’urgències. La teva anomenada et precedeix, és la flaira que desprenen les teves paraules, la teva persona.

Han vingut quan s’ha fet fosc, temorosos, humils, anònims, però Tu els atens un per un, els hi dediques el temps necessari, els mires als ulls, els agafes de la mà i els guareixes cos i ànima, els retornes la dignitat perduda. Son com els arbres adormits a l’hivern que esperen que la saba de nou els doni vida a la primavera i els faci brotar esponerosos i donar els millors fruits. Els mostres el poder de l’amor.

Nosaltres, al teu costat seguim meravellats, desitgem no perdre’ns cap detall i el cor s’encén de passió, però tanta bondat ens fa sentir el mal que hi ha en el nostre cor i voldríem posar-nos a la cua per a ser sanats.

Entrem a casa per a compartir el repòs que, amb la teva presència, esdevé tranquil i reparador.

Encara és fosc quan busques un racó allunyat i solitari per trobar-te amb el Pare, cerques la intimitat del silenci interior per a  compartir la jornada i t’omples del seu Esperit per seguir donant a conèixer el seu amor.

Ens despertem i no et veiem, et cerquem inquiets, de nou força gent t’espera, però tu no vols ser una estrella mediàtica, desitges seguir fent camí per fer arribar el teu missatge a molta altra gent. Ensenyar, guarir...

Senyor, et demanem, que en silenci de la pregària, et coneguem cada dia més per a més estimar-te i seguir-te. Enamorats i bojos per Tu que la nostra vida sigui  testimoni incansable del teu amor.

 

                                                                                        Diumenge 7 de febrer de 2021

                                                                                                                 Mercè Almirall

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal