Vetlleu!! Mc 13,33-37

 

T’adorem i et lloem Pare nostre des de sempre, terrissaire que ens vas donant forma, la teva forma, que no ens abandones malgrat que ens desviem del teu camí i segueixes omplint-nos d’amor. Com les muntanyes ens fonem en la teva presència!

La vida és un estat permanent de vetlla, que Tu com a guspira encens i alimentes fins que esdevé foc que abrusa el nostre cor en desig per la teva trobada.

Vetlla la nostra mirada que es va tornant transparent i càlida per poder veure’t en la llum, en la fosca, en la boira...

Vetlla la nostra oïda que es va afinant per a captar-te en el soroll, en el silenci, en la riquesa de tons de la teva veu.

Vetlla el nostre olfacte per flairar l’olor que desprèn la teva presència en mig de les olors del món, no sempre agradables.

Vetlla el nostre tacte que es perfecciona en suavitat, acollida, estimació en cada carícia, encaixada, cura que en els germans et fem a Tu.

Tots els sentits es meravellen davant d’un Déu que els regales la teva presència!

Senyor, vetlla la dona que ha d’infantar en l’espera il·lusionada, vetllen els professionals d’urgències per poder donar ràpida i eficaç atenció als malalts que imparablement arriben, vetllen les persones que naveguen en la recerca d’immigrants que van a la deriva en la Mediterrània per rescatar-los i fer-los una abraçada amorosa, vetllen els pares el son dels seus petits, els sense sostre perquè temen per la seva vida, vetllen tantes i tantes persones...i, encara que no se n’adonin és a Tu a qui vetllen.

Senyor, que la nostra vida esdevingui desig creixent en la teva trobada. Des de la claror dels nostres dies, als colors rogencs de la posta, des de la negra nit engalanada pels estels fins al cant del gall que anuncia la novetat del que comença.

Maria, mare, model d’actitud de vetlla en la teva vida des de l’anunciació fins als peus de la creu, ajuda’ns a deixar-nos modelar per les mans del Pare com tu vas fer i a mantenir-nos sempre en actitud de vetlla.

 

                                 

                                                                                                                 Mercè Almirall

                                                                                 Diumenge 28 de novembre de 2020

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal