Viure la Pasqua Jove

Reflexionant. Pensant. Estant amb els amics que et deixen petjada i, sobretot, VIVINT. Així hem passat els jovenívols aquests dies a la Pasqua Jove del Claver. En aquesta estada a l’escola jesuïta hem viscut, de primera mà, el camí que va fer Jesús a través dels moments més importants, i finalment hem iniciat la nostra ruta. Al costat de més de 250 persones de diferents llocs de Catalunya ens hem aventura't a conèixer-nos, créixer com a persones, canviar, reflexionar i experimentar una nova manera de viure la Pasqua en comunitat (amb els nostres).

Durant aquests dies hem gaudit de diverses dinàmiques introspectives i lúdiques. Les activitats en les quals hem participat giraven entorn a Jesús i a les situacions que visqué en els seus últims dies de vida. Aquestes ens han ajudat a entendre en quines circumstàncies es trobava, quins eren els seus possibles sentiments i els dels qui l’acompanyaven.

Qui sóc? Quins són els meus objectius? Quines situacions de frontera visc a casa i amb els amics? Quines són les meves creus?. Aquestes són algunes de les preguntes que ens han donat l’ oportunitat de reconèixer els nostres errors i trobar eines per detectar-los i aconseguir que les nostres decisions tinguin efectes positius. Recordem amb molta alegria les vetlles que tant ens han marcat el últims dies: una bonica estona abans del sopar per reflexionar, confessar-te, pensar en la família, en les preguntes formulades durant el dia… sempre al costat de la mà càlida de Jesús. Hem de reconèixer que, en alguns moments, les emocions han estat a flor de pell. Moltes rialles, grans abraçades, i alguna llàgrima han caracteritzat aquesta experiència.

Tot i el fred de les dures rajoles de les classes, els jovenívols ens emportem grans records, vivències i, sobretot, noves amistats per posar a la bossa de la vida. Vam arribar a la Pasqua amb moltes preguntes i vam sortir amb algunes de les respostes, d’altres les hem reformulat, i també en tenim de noves, però la nostra ruta és llarga i tot depèn de l’atzar que ens depararà el demà, les respostes potser les trobarem allà.

Des del grup de jovenívols agraïm molt als monitors que ens hagin brindat l’oportunitat de participar en aquesta Pasqua inoblidable i en totes les activitats que fem. També a l’equip organitzador, perquè ha fet un treball exquisit organitzant aquesta super Pasqua. Il·lusionats, esperem tornar-hi l'any vinent.

Els nois i noies de Jovenívols
Sempre a contracorrent

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal